nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi a lelkiismeret-furdalásról

Kollányi Zsuzsi a koncertezésről: „Nem tudom levetkőzni a lelkiismeret-furdalásom”

Azt gondolná az ember, ez idővel megszűnik.

Kollányi Zsuzsi három gyermek édesanyja, aki emellett megállás nélkül fellépésekre jár és a maximumot hozza. Az év elején arról beszélt, most tanulja csak meg, hogyan fordítson időt saját magára. „Arra jöttem rá, persze, ez közhelyes, de minden közhely igaz, hogy ha nem szereted önmagadat, akkor másokat sem tudsz annyira. Ha nem adsz magadnak, másoknak sem tudsz. Nekem ez kihívást jelent, hogy rendszeresen adjak magamnak szeretetet, legyen az edzés, vagy az, hogy elolvasok egy jó könyvet. Most odafigyelek arra, hogy a gyermekeim ne egy összeaszott, béna anyát lássanak otthon, hanem azt lássák, hogy anya önmagának is ad” – nyilatkozta akkor Zsuzsi. 

Kollányi Zsuzsi

Fotó: Fülöp Dániel

A válófélben lévő énekesnőről kiderült, ez korántsem olyan könnyű, hiszen amint nem gyermekei mellett van, rátört a rossz érzés. 

„Nekem mindig van lelkiismeret-furdalásom – és szerintem mindig is lesz –, ha el kell otthonról jönnöm. Nem tudom levetkőzni. Az anyukák nagy részében hasonló helyzetben azért pár év után megfogalmazódik a vágy, hogy egy kicsit elmenjen otthonról, de be kell vallanom, ha jól érzem magam a színpadon, akkor is van egy kis rossz érzés, hogy nem vagyok a gyerekeimmel. Ma például elmentem ruhát vásárolni, és elég volt a boltban annyi, hogy meglássak egy dinós képet, azonnal a sírás kerülgetett, mert a kisfiam imádja a dinókat” – magyarázta a Blikknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top