nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Fiatalok

PSG Ogli haját lenyírták a Balatonban: „Én szeretem a luxusabb helyeket”

A Balaton Soundra kellett a "pacek" frizura.

A Kőgazdag Fiatalok legutóbbi epizódjában a szereplők fesztiválozni készültek. PSG Ogli úgy érezte, hogy változtatnia kell a megjelenésén, mielőtt belevág a bulizásba. Szerzett hát magának egy fodrászt, közvetlenül a Balaton partján, majd megkérte, hogy nyírja le a haját, méghozzá azonnal, és a vízben. 

„Én szeretem a különleges, luxusabb, merészebb helyeket. Jó itt is, mert itt is exkluzív a Balaton, de mit szólnál, ha kajakra a vízben vágnál le? A legjobb pacekban kell kinézni a fesztiválra” – mondta a videóban a TikTok-sztár, aki betett egy zöld műanyagszéket a Balatonba, majd leült a hajvágáshoz.

„Meg tudtuk csinálni, hogy a Balaton közepébe vágják le testvéreteket, ne pedig egy középszerű barberszalonban” – tette hozzá PSG Ogli. A szereplő szerint a lényeg, hogy a pacek jó legyen, a többi nem számít. PSG Ogli egyébként a műsor korábbi epizódjaiban vásárolt egy kutyát a barátnőjének, később viszont lepasszolta az 5 milliós ebet, mert nem beszélt a nyelvén. 

PSG Ogli

PSG Ogli (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top