nlc.hu
Sztárok

PSG Ogli visszaviszi kutyáját

Kőgazdag Fiatalok: PSG Ogli lepasszolja 5 milliós kutyáját, mégsem beszél a nyelvén

Persze, nem csak a nyelvi nehézségek okoztak problémát.

PSG Ogli a Kőgazdag Fiatalok múlt heti adásában vett a barátnőjének, Vikinek egy 5 millió forintot érő kutyát. Ugyan, szerinte nem ér annyit, de szerelme emlékeztette, azért jött vele össze, hogy mindent megvegyen neki. 

PSG Ogli

Fotó: TV2

A tegnapi epizódban Olivérnek kellett vigyáznia egy kicsit a házikedvencükre, Szimbára, míg Viki elvonult készülődni a vacsorához. Ugyan a TikTok-sztár állítja, nem csak az Istenek, de az állatok nyelvén is beszél, ez a sztori kicsit megbicsaklott, amikor nem csak nem emlékezett a kutya nevére, de az még szót sem akart neki fogadni. 

A ma esti epizód előzeteséből úgy tűnik, belátta, hogy nem egy nyelvet beszélnek, ezért visszavinné a kutyát oda, ahonnan vette. Persze, ezt a döntését teljesen mással indokolja. 

Elegem van ebből az egészből, hogy nem tudunk semmit csinálni. A f*szom sem akar felkelni reggel nyolckor, utálok reggel felkelni” – háborgott a kocsiban PSG Ogli, akivel próbált ellenkezni Viki, miszerint ez a felelősségnek a lényege. 

Hogy végül tényleg megválnak-e a luxus négylábútól, ma este kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top