nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté gigafogyása

25 kilót dobott le 1 év alatt Gömöri András Máté – előtte-utána fotó

A színész szerint most van élete legjobb formájában.

Hatalmas kitartással egy év alatt visszanyerte sérülése előtti formáját Gömöri András Máté írja a Blikk. A 31 éves színésznek tavaly nyáron úgy eltört a bokája, hogy műteni kellett, emiatt hónapokig nem tudott edzeni. Amint újra visszatérhetett az edzőterembe, ismét belevetette magát a testépítésbe: mostanra 25 kilót leadott és elképesztő szálkásra gyúrta magát, mivel 2 hét múlva egy testépítő versenyen indul el.

Gömöri András Máté,

Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Gömöri András Máté az elképesztő átalakulásáról egy előtte-utáni fotót is mutatott a közösségi oldalán. A változás szembetűnő:

Arról pedig, hogyan élte meg lelkileg az elmúlt hónapokat, hosszú bejegyzésben írt. “Miután ronggyá törtem a bokám döntést kellett hozzak. Végig csinálom vagy hagyom, hogy ez az eset definiálja a következő évemet… Hát KURVÁR@ NEM HAGYOM! Így tavaly szeptember végén, a bokaműtét után belevágtam az újraépítésembe. Még nagyobb célokkal, elvárásokkal és álmokkal. A gyógyulási idő alatt megcsináltam az edzői vizsgát, nyelvvizsgákat, novemberben elkezdtük a tömegelést. A forgatások, színházi premierek, felvételi a kanadai főiskolára és a kontinensváltás folyamatosan próbára tették, hogy mennyire is akarom én ezt végigcsinálni… a válasz minden alkalommal az volt egyre hangosabban: VÉGIG CSINÁLOM! Nem számít, mi jön!

Minden ki$aszott károgó és ellendrukker csak olaj volt a tűzre!

Köszönöm azoknak, akik mellettem álltak és állnak, a sporttársaknak, barátoknak, (…) de első sorban a csodálatos feleségemnek!!! Nélküle ez az egész tökéletesen lehetetlen lenne. (…) Hihetetlen, hogy akkor is képes vagy szeretni, amikor én mindent és mindenkit utálok… még magamat is idegesítem. Köszönöm baby! (…) A felkészülés véget ért, -25 kg a mérlegen és az eddigi legjobb formám mindennek ellenére” – olvasható a posztjában.

A színész amúgy nemrég Kanadába költözött a családjával, mert nemzetközileg elismert filmszínész szeretne lenni. A feleségével, Polyák Lillával és a kisebbik nevelt fiával vágott neki az új életüknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top