nlc.hu
Sztárok

Megmentették a házasságukat Oláh Gergőék

Oláh Gergőék is majdnem elváltak: „Úgy döntöttünk, hogy nem a feladásra, hanem a megoldásra koncentrálunk”

Az énekes és a felesége most előadás-sorozatot indított a boldog házasságról.

Oláh Gergő és felesége, Niki 17 éve házasok, és 5 gyereket nevelnek. Nem titkolják, az ő házasságukban is voltak komoly mélypontok, ám mégsem a válás mellett döntöttek. Most más pároknak szeretnének segíteni a saját példájukon keresztül – írja a Blikk.

Oláh Gergő,

Oláh Gergő úgy látja, sokan nem becsülik meg kellőképpen a házasságot, ezért is van annyi válás – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó

Nálunk is voltak komoly mélységek, amikor a válás is felmerült mint lehetőség. Akkor azonban úgy döntöttünk, hogy nem a feladásra, hanem a megoldásra és egymásra koncentrálunk, így sikerült visszakormányoznunk a kapcsolatunkat abba az irányba, ami mindkettőnk számára jó” – árulta el a bulvárlapnak Oláh Gergő, aki szerint ma túl sokan és túl gyorsan mondanak le a kapcsolatukról, házasságukról, miközben lehet, hogy ha a megoldáson dolgoznának, helyrehozható lenne a dolog. 

Az énekes és a felesége most az országot járja “A boldog házasság nyomában” című előadásukkal. “Nagyon sok mindenről beszélünk az előadásunk alatt. (…) Vannak vicces pillanatok is, de olyanok is, amikor megfagy a levegő. Sokan azt kérdezik, amikor a mélypontjainkról vallunk, hogy lehet ilyenkor együtt maradni, és aztán látják az élő példát, a mi házasságunkat” – mesélte.

Oláh Gergő korábban már beszélt arról, hogy tudatosan figyel az apró részletekre is, hogy a családon belüli kapcsolatok megfelelően működjenek. Elmondása szerint a gyerekekkel nem csak közös programok vannak, egy-egy gyerekével kettesben is szervez rendszeresen apanapot. A feleségét, Nikit pedig – nagyszülői segítséggel – hetente egyszer randizni viszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top