nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi újabb idézettel üzen

Tóth Gabi ismét sejtelmesen üzent: „Ne feledd, hogy ki vagy”

Úgy tűnik, nincs új a nap alatt.

Valószínűleg már nincs olyan ember az országban, aki az elmúlt két hónapban ne értesült volna Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról. Természetesen önmagában egy sztárválás nem akkorra durranás, hiszen csak ebben az évben jó pár híresség bejelentette, hogy sok év után külön utakon folytatják. Az énekesnőék esete talán annyiban más, hogy kívülről egyáltalán nem látszott, hogy problémáik lennének, ugyanis folyamatosan a tökéletes család képét mutatták, az utolsó időszakban pedig többször is boldogan számoltak be róla, hogy végre családi házba költöznek.

Tóth Gabi (

Fotó: Olajos Piroska

Habár az elején gyermekük, Hannarózára való tekintettel arra kérték a sajtót és az embereket, ne foglalkozzanak nyilvánosan a történtekkel, nehéz ezt úgy, hogy ők maguk állandóan üzengetnek hol egymásnak, hol pedig a követőiknek. Ebből mind a két fél kiveszi a részét, hiszen a séf még a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóját is arra használta, hogy odaszúrjon egyet kislánya édesanyjának, az énekesnő pedig vagy a színpadon ejt el egy-két érdekes mondatot vagy szinte háromnaponta a közösségi oldalain. 

Ezúttal egy szelfi kíséretében a következő idézetet tette ki:

„Ne feledd, hogy ki vagy!
Tudd, hogy tudsz küzdeni!
Mint csillagok fényét az éj kiemeli:
lásd meg a sötétben a vezérlő fényed,
minden küzdelemtől erősebb az éned.”

Hogy ezt gyermeke édesapjának vagy a közönségnek célozta-e, nem tudni, de az biztos, nem könnyű nem foglalkozni az ügyükkel, miközben ők minduntalan burkoltan üzengetnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top