Diana hercegnő 11 őszi szettje, ami ma is divatos lenne

nlc | 2023. Október 04.
Diana hercegnő mindig jó érzékkel nyúlt a ruhákhoz, ezeket a szetteket akár változtatás nélkül is lehetne viselni 2023 őszén.

Diana hercegnő kétségkívül minden idők egyik legnagyobb divatikonja, akinek stílusa, karaktere napjainkban is inspirálja a divattervezőket, stylistokat. Számtalan öltözéke akár eredeti formájában is megállná a helyét ma is. Az alábbi galériában néhány ilyen, őszi, vagy legalábbis őszies hangulatú outfitjét idézzük fel.

Diana hercegnő

Norvágmintás pulcsi, kordnadrág és gumicsizma – őszi, szabadidős, kirándulós outfitnek tökéletes lenne ma is (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

Diana hercegnő

A híres bárányos pulóver koppintásait négy évtizeddel később is megtalálhatjuk a boltokban (Fotó: Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő

A garbós pulcsi barna bőrszoknyával és csizmával kombinálva napjaink trendjeinek is hibátlanul megfelelne (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

Diana hercegnő

A kifogástalanul szabott, bézs színű kabát időtlen divat: 1985-ben ugyanúgy aktuális volt, ahogy 2023-ban (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

Diana hercegnő

A monokróm irányzat napjainkban is az egyik legmarkánsabb trend (Fotó: Terry Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő

Ez a farmeres-blézeres-baseballsapkás szett 1988-ból Diana egyik legemlékezetesebb laza outfitje, mely ma is inspirálja a tervezőket és a stílustanácsadókat (Fotó: Getty Images)

Diana hercegnő

A tyúklábminta sikkes volt 30 éve és annak számít ma is (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő

A mustársárga, derékfodros blézerrel és ceruzaszoknyával készült kosztüm 1995-ből ma sem tűnik divatjamúltnak (Fotó: Colin Lane/Mirrorpix/Getty Images)

Diana hercegnő

Ujjatlan fekete garbó, pliszírozott, piros maxiszoknya és fekete slingback tűsarkú. Az évszám 1995, az öltözék azonban ma is megállná a helyét (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

Diana hercegnő

A garbó, a blézer, az egyenes szabású nadrág és a mokaszin 2023-ban is alapdarabok (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

Diana hercegnő

Blézer, farmer és sportcipő kombó – sok évvel azelőttről, hogy tömegtrend lett (Fotó: John Stillwell - PA Images/PA Images via Getty Images)

via

(Nyitókép: David Levenson/Getty Images)

Exit mobile version