nlc.hu
Sztárok

Ő Lady Amelia Spencert, Diana unokahúga

Alig ismerte nagynénjét, mégis különleges kapocs köti Dianához Lady Amelia Spencert

Diana hercegnő unokahúga, Lady Amelia Spencer többször nyilatkozott arról, milyen különleges kapcsolat fűzi nagynénjéhez.
Lady Amelia Spencer

Diana hercegnő meglehetősen sokszor látogatott el Dél-Afrikába nem véletlenül: egyfelől az AIDS-szel kapcsolatos jótékonysági munkája szólította őt az országba, másrészt pedig a családja. A bátyja, Charles Spencer ugyanis 1995-ben fogta, és kiköltöztette a famíliát, azaz az akkor ötéves Kittyt, a hároméves ikreket, Ameliát és Elizát, valamit az egyéves Louist Dél-Afrikába. Éppen ezért Diana amikor csak tudta, meglátogatta a testvérét és a kedvenc unokahúgait és -öccsét, mely a mai napig maradandó emléket hagyott mindannyiukban. Különösképpen Ameliában.

Ugyan a kislány csak ötéves volt, mikor nagynénje meghalt – és a korából meg a távolságból fakadóan, valljuk be, csoda, ha egyáltalán vissza tud emlékezni rá –, Amelia mindig is úgy érezte: különleges kapocs köti őket össze. „Úgy érzem, igazán jószívű természetem van, remélem, hogy ezt tőle örököltem – magyarázta Lady Spencer egy 2020-es interjúban. – Diana egy hihetetlen ikon volt, tudom, hogy számos ember életét és szívét megérintette.” Lady Amelia Spencer idén férjhez ment, esküvőjén pedig egy Versace ruhát viselt. „Szerintem a nagynéném büszke lett volna rám az esküvőmön. Tudom, hogy a Versace családdal jó kapcsolata volt Dianának, ezért is tisztelegtem előtte a ruhaválasztásommal”nyilatkozta

Lady Amelia Spencer élete képekben!

Lady Amelia Spencer családja
Megnézem
Összes kép (7)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top