nlc.hu
Trend

Lady Diana unokahúgai pirosban

Piroskának öltözve szexiskedtek Diana hercegnő unokahúgai, Lady Eliza és Lady Amelia Spencer

Diana hercegnő unokahúgai, a 31 éves Spencer-ikrek a legkevésbé sem feltűnésmentesen jelentek meg a Melbourne Cup divateseményén.
Lady Eliza és Lady Amelia Spencer a Melbourne Cup-on

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer és akkori neje, Victoria Aitken ikerlányai, Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer közösen modellkednek és amikor csak tehetik, együtt jelennek meg társasági eseményeken is. A minap Ausztráliában, a Melbourne Cup lóversenyt megelőző Fashions In The Field rendezvényen zsűritagként vettek részt. A megmérettetésen évente több százan indulnak el kreatívabbnál kreatívabb öltözékekben, hogy elnyerhessék az esemény legjobban öltözött résztvevőjének járó elismerést.

Bár a kifutón is elképesztő ruhaköltemények vonultak fel, azonban a Spencer-ikrek öltözéke alaposan ellopta a show-t. A 31 éves Lady Eliza és Lady Amelia összeöltöztek: egyforma anyagú és hasonló stílusú, ám eltérő szabású ruhákat öltöttek magukra, melyekről sokan, nem épp alaptalanul asszociáltak szexi Piroska-jelmezekre. Az alábbi galériában több fotót is láthatsz róluk:

Lady Eliza és Lady Amelia Spencer a Melbourne Cup-on
Megnézem
Összes kép (6)

Az ikrek Lady Dianához hasonlóan vérbeli divatikonok. Néhai nagynénjükről azonban csak halvány emlékeket őriznek, hiszen csupán 5 évesek voltak, amikor Diana elhunyt. 

„Mindig csak a nagynéninkként ismertük. Dél-Afrikában nőttem fel, ezért míg sokkal idősebb nem lettem, keveset tudtam arról, milyen jelentős szerepet töltött be a világban. Hihetetlenül kedves, anyai és szeretetteljes volt. Mindig igyekezett kapcsolatba lépni velünk, és tehetsége volt ahhoz, hogy olvasson a gyerekek szívében” – nyilatkozta a walesi hercegnőről egy alkalommal Lady Eliza Spencer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top