nlc.hu
Sztárok

Koncz Zsuzsa véleménye

Koncz Zsuzsa szerint sok influenszer csak mutogatja a sivár, botrányokkal fűszerezett életét

Az énekesnő alaposan kifakadt.

Koncz Zsuzsa egy hosszabb interjúban beszélt többek között legújabb zenei projektjéről, Bródy Jánossal, a gyermekkoráról, és arról, mi a véleménye egyes internetes tevékenységekről. Az énekesnőt például aggasztja a túlzottan kitárulkozó világ, ami szerinte nem vezet sok jóra.

„Elnézem az influenszerek tömegeit, akik abból élnek – és nem is rosszul –, hogy egész nap mutogatják a néha botrányokkal fűszerezett, sivár privát életüket. Hát köszönöm, én ebből nem kérek, sem nézőként, sem szereplőként. Az én »szerződésem« a közönségemmel nem erről szól. A szociális médiát privát emberként nem használom, az internet nekem a tájékozódás eszköze, és nem a pletykáé” – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Koncz Zsuzsa, aki arról is beszélt, hogy ugyan a jogi kart otthagyta, megmaradt benne az igény arra, hogy küzdjön az igazságosságért.

Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa (Fotó: ATV)

„Foglalkoztatnak ezek a dolgok ma is, a klímakrízistől a női egyenjogúság megoldatlanságáig, az agresszív klímaaktivisták durva megnyilvánulásai vagy a félelmetesen dagadó menekültkérdés problémái, és persze a keleti szomszédságban dúló háború a háborús bűnöket elkövető agresszorral. Nem könnyű ma megőrizni a derűt. Nekem az segít, hogy számomra fontos és értékes dolgokkal, jó emberekkel töltöm az időmet, és oda irányítom a figyelmem, ahol örömet találok. Hiszen arra nincs hatásunk, ami történik, de arra igen, hogy ebből mi mit választunk ki, mire figyelünk, hogyan próbáljuk a dolgok jóra fordulását segíteni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top