nlc.hu
Sztárok

Koncz Zsuzsa a mai napig óvja a magánéletét

Koncz Zsuzsa a celebekről: „Akadnak olyanok, akik a napjuk 24 óráját a nyilvánosság előtt töltik”

Van, ami senki másra nem tartozik csak az énekesnőre.

Koncz Zsuzsa 60 éve van már a magyar zeneipari pályán, melynek mai napig kiemelkedő alakja. A kerek évfordulót idén ünnepli, ezért egy különleges lemezzel, a Te szeress legalább cíművel rukkolt elő, melyben régi dalok szerepelnek teljesen új köntösben. 

Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa (Fotó: Olajos Piroska)

Az énekesnő, ahogyan zenei karrierjéről mesélt, úgy a saját életéről és a világhelyzetéről is elgondolkodott. 

„Érzékenyen, érdeklődéssel követtem mindig is a sorsokat, a történeteket, a világ folyását, talán ezért is mentem jogi egyetemre. Az igény az igazságos szabályozottságra bennem is létezik – magyarázta a Nők Lapjának az énekesnő, majd hozzátette, ő mit vél helyes életvezetésnek. – Ne feledjünk gondolkozni, ettől vagyunk emberek, de halljuk meg az ösztönök szavát is, és úgy válasszunk, ahogy helyesnek gondoljuk.”

Habár hasonló gondolatait sűrűn megosztja rajongóival, van, ami csak az övé, ez pedig a magánélete. „Akadnak köztünk például olyanok, akik az életük huszonnégy óráját a nyilvánosság előtt töltik, én viszont nem ilyen vagyok. A dalaim a közönségemé, az életem meg az enyém. Fontosak nekem a társas kapcsolatok, a barátaim, a beszélgetések. Attól, hogy nem közvetítem az életem a közösségi médiában, nem szelfizek a párommal, családommal, nem vagyok feltétlenül zárkózott, de ha igen, az is csak rám tartozik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top