Különleges, védő amulettel járkál Tóth Gabi új párja – Íme a tárgy!

nlc | 2023. Október 13.
Spirituális jelentéssel bíró ékszer.

Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence is jelent volt a Sztárban Sztár leszek! első élő show-ján, ahol a Story magazin munkatársa egy különleges kiegészítőt szúrt ki a táncoson: Bence a fáraók szimbólumával a nyakában érkezett. Az Ankh kereszt az egyik legerőteljesebb szimbólum, amit amulettként viseltek az ősi Egyiptomban. Érdekesség, hogy a fáraók a tudás, a hatalom és az örök élet jelképeként hordták. Egy tisztító talizmánként is működik, általános védelmi funkciója szerint elűzi a gonoszt és a betegségeket. Kattints ide a fotóért!

Papp Máté Bence feszülten figyelte az eseményeket (Fotó: Trenka Attila)

Bence egyébként a műsor alatt a sajtó számára fenntartott karzaton, az újságírók közé fészkelte be magát. 

Tóth Gabi is az ősi jelképekhez fordult

Az énekesnő az első élő adásában szintén egy extrémebb szerelésben lépett a közönség elé, méghozzá egy kék kreációban, aminek szimbolikus jelentése is volt. Ruhájáról Instagram-oldalán azt írta:

„A ruha neve: Yata, ami Tükörpajzsot jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja. A tükör mint szimbolikus elem jelenik meg a ruha nyakán, eleje közepén és a szoknya egy részén. Formailag határozott, geometrikus vonalvezetés a ruha jelentését hordozza. Egy pajzs, ami a maga bölcsességével megvéd az ártó és rossz energiáktól, amiket a ruhára applikált tükördarabok is visszavernek. A ruha kék színe hideg szín, vagyis fémre asszociál, ami erőt sugall.”

A jelek szerint a pár mindkét tagja egyfajta „védelmi funkcióként” viselte ezeket a különleges kiegészítőket. Mint ismeretes, Tóth Gabi és Krausz Gábor két hónapja jelentették be, hogy hat év után külön utakon folytatják. A pletykák szerint a házasságuknak az vetett véget, hogy az énekesnő összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával. 

Exit mobile version