nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi közösen dolgozik majd új párjával

Tóth Gabi és szerelme közös projektbe fogtak

Papp Máté Bencével rengeteg ötletük van 2024-re. Az előadó úgy érzi, végre elfogadták őket.

Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence az I. Győri Bálon léptek fel először idén. A pár között dúl a szerelem, már nem félnek felvállalni az érzelmeiket a nyilvánosság előtt. Gabi és Bence úgy érzik, a sok bántás után az emberek végre elfogadták, hogy összejöttek, és állítólag az eseményen is sokan gratuláltak a boldogságukhoz. 

„Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak. Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk” – mondta a Blikknek Tóth Gabi, majd arról is beszélt a lapnak, hogy milyen közös terveik vannak a 2024-es évre. Mint kiderült, július 15-től 21-ig tánc- és énektábort szerveznek Pomázon.

„Amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztikus dolog. Táncolni és énekelni tanítunk majd nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között” – tette hozzá az énekesnő. A pár otthon sem unatkozik: míg Gabi énekelni tanítja Mátét, a férfi táncolni Gabit.

Papp Máté Bence, Tóth Gabi

Papp Máté Bence és Tóth Gabi (Fotó: Schumy Csaba)

Máté mellett újra szabad

Az énekesnő sosem titkolta, hogy nagyon régóta küzd pánikbetegséggel, ami tavaly ilyenkor csak romlott. Viszont szerencsére az életébe lépett a táncos, aki kigyógyította abból a betegségből, amivel mások évekig járnak szakemberekhez. 

„Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott” –nyilatkozta korábban az előadó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top