nlc.hu
Sztárok

27 éves lett Madonna lánya, Lourdes Leon

27 éves lett Madonna legidősebb gyereke, Lourdes Leon

Lourdes úgy ünnepelte meg a 27. születésnapját, hogy újraálmodta anyja 1998-as ikonikus videóját. Neked melyik tetszik jobban?

Lourdes 1996-ban született. Ő a popikon első gyermeke, édesapja pedig Carlos Leon táncos-koreográfus. Madonnának összesen hat gyermeke van, a legidősebb Lourdes idén október 14-én lett 27 esztendős, Rocco 23 éves, David 18, Mercy 17, az ikrek – Stella és Estere – pedig 11 évesek. 

Lourdes már kamaszként belekerült a divatiparba, amikor édesanyjával közös kollekciója lett, ami a Material Girl nevet kapta. Ezt követően modellkedni kezdett, láthattuk Stella McCartney és Marc Jacobs divatbemutatóján is. 24 éves volt, amikor a Versace 2020-as kollekcióját mutatta be a Milánói Divathéten.

Madonna és Lourdes
Megnézem
Összes kép (5)

De a modellkedés mellett, táncosként és énekesként is megcsillogtatta már tehetségét. Lolahol (ez a lány művészneve – a szerk.) 27. születésnapja előtt 2 nappal jelent meg új videója, ami Spelling címet kapta. A klip pedig kísértetiesen hasonlít Madonna 1998-as Frozen című dalának videójára. Hogy ez nem véletlen, azt maga Lourdes ismerte el az Instagramon. “Ez a videó nagyon különleges. Egy tisztelgés édesanyám időtlen műalkotása, a Frozen előtt. Ez a dal számtalanszor felmerült az életemben, összekötve kettőnket. Semmi sem lennék a nő nélkül, aki világra hozott engem. Tisztelem őt, és remélem, hogy ez érezhető…”

Lourdes egyébként 2 éves volt, amikor anyja dala, meghódította a slágerlistákat.

Madonna 1998-ban és Lourdes 2023-ban

Madonna 1998-ban és Lourdes 2023-ban (fotó: Profimedia)

Most pedig tessék meghallgatni a szülinapos lány friss dalát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top