nlc.hu
Sztárok

A The Voice álompárja

Összejött a The Voice két énekese

Nemcsak coachra, hanem szerelemre is találtak a tehetségkutatóban.

Lakatos Anita és Szabó Roland a The Voice válogatóján találkozott először, ám a beszélgetésből hamar randi lett. Ma már egy párt alkotnak és így készülnek a párbajra is – derült ki a Fókusz riportjából. Biztatják egymást és azt mondják: bárhogy is alakul a verseny, ők már egy dolgot biztosan nyertek, mégpedig egymást.

Voice-szerelmesek

Lakatos Anita és Szabó Roland a The Voice-nak köszönhetik a szerelmüket – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Hivatalosan augusztus 18-án mondtuk ezt az igent, hogy akkor jöjjünk össze, együtt vagyunk. És azóta töretlenül boldogok vagyunk együtt” – árulta el a 18 éves Roland.

Nem egy coach-hoz kerültek, sőt az ismerkedés már a színpadra lépés előtt elkezdődött. “Annyira izgultam. Nem tudtam, kihez forduljak, mit csináljak, és akkor azt láttam, hogy ő nagyon nyugodt. Akkor pont ott vagyunk, hogy mindjárt versenyezni fogunk, én levegőt sem kaptam, ő meg nyugodtan ült ott magának. És úgy voltam vele, hogy oké, akkor leülök és megkérdezem, hogy mit csináljak, ő mitől ilyen nyugodt. Így kezdődött igazából a beszélgetésünk” – mesélte Anita, aki 2019-ben együtt szerepelt Manuellel az X-Faktor táborában. 

Miután mindketten továbbjutottak, a közösségi médián keresztül kezdtek el beszélgetni. Rájöttek, hogy sok közös van bennünk, így a beszélgetéseket nemsokára randik követték. 

A 21 éves Anita, aki már édesanya, azt mondja, Roland rengeteget segített neki az önbizalma növelésében. “Roliban a leginkább azt szeretem, hogy ő épít engem, és nem úgy van, mint az ezelőtti kapcsolataimnál, hogy mindig sérüléseket okoztak. Azt érzem nála, hogy mi ketten fejlődünk, az életre fejlődünk egyébként. Ráadásul borzasztóan okos, értelmes, értelmileg és érzelmileg is, fiatalabb kora ellenére is” – árulta el.

Anita Tiszakécskén, Roland pedig Agárdon lakik, így jelenleg távkapcsolatban élnek. Kéthetente tudnak találkozni, felváltva járnak a másikhoz. 

Miután más-más coach csapatában vannak, így az a veszély nem állt fent, hogy egymás ellen kell duettezniük a most hétvégi párbajon, ezért a színfalak mögött izgulnak a másikért. “Ha valamelyikünk továbbjut, akkor maximálisan támogatni fogjuk ugyanúgy egymást, mint eddig is” – jelentette ki Roland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top