nlc.hu
Sztárok
Plasztikai beavatkozás

5 sztár, aki büszkén vállalta, hogy plasztikáztatott

A következő hírességek nem tagadják, hogy kés alá feküdtek. Volt, aki kevésbé volt elégedett a megjelenésével, mások pedig hatalmas fogyásuk után döntöttek úgy, hogy orvoshoz fordulnak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Horváth Gréta a közösségi oldalán számolt be arról, hogy végre megejtették rajta a hasplasztikai műtétet, melyre régóta vágyott. Ám nem ő az egyetlen, aki önmaga érdekében segítséget kért! 

Rubint Réka

A fitneszlady élete legjobb döntésének tartja, hogy megnagyobbíttatta melleit. Mint mondta, a beavatkozás után sokkal nőiesebbnek érezte magát. Tíz év után cseréltette ki az implantátumait. 2021-ben így nyilatkozott a dologról. 

„Korábban megkaptam a ‘műnő’ jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikázva a mellem. Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit életmóddal nem – vagy kevésbé – lehet korrigálni, növelni vagy szebbé tenni. Nos! 10 év után elérkezett a csere ideje és tegnap délután sikeresen meg is történt A korábbi implantátummal nem volt semmiféle problémám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere” – mesélte a Nagy Ő-ben is feltűnő Rubint Réka. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: Olajos Piroska)

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő az orrát műtette meg

„Csak az orromat műttettem meg, viszont csak a harmadik operáció után nyerte el ezt a formáját. Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta, még csúnyább lett. Végül dr. Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra” – fogalmazott korábban a Life.hu riportjában a modell-üzletasszony, aki címlapon mutatta meg a kislányát, Amarát.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Schumy Csaba)

Vasvári Vivien

A modell is átesett már egy mellműtéten, egy kommentelő kérdésére felelve pedig elárulta, hogy az egyik fülét is plasztikáztatta, emellett feltöltette száját, és karikás szemei miatt is szakember segítségét kérte. Az influenszer év elején arról beszélt, hogy a jövőben nem tervez több plasztikai műtétet, ám nem zárkózik el tőlük.

„Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet, nem is tervezem, de nem ódzkodom tőle. Ha az embernek valamire szüksége van, amitől jobban érzi magát, akkor indokolt.” 

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien (Fotó: Schumy Csaba)

Zimány Linda

A modell is őszintén beszélt arról, hogy korábban megcsináltatta a melleit. 2020-ban cseréltetnie kellett a mellimplantátumot. 

„Az első mellműtétem kicsivel több, mint 10 éve egy nagyon sokszor átrágott, gondosan megfontolt döntés volt az életemben és soha nem is bántam meg, sőt, Krasznai Zsoltnak köszönhetően annyira szép és természetes lett, hogy több mint 10 évig tökéletesen a testem része volt és imádtam. Nyilvánvalóan ezt akkoriban meg is beszéltük Zsolttal, hogy az implantátumot 10 év elteltével majd »illik« kicserélni, hiszen neki is fontos az én egészségem és a testem is sokat fog változni ez alatt az idő alatt. Bár az implantátum még mindig tökéletes volt, de a cserére megérett a korát illetően, így úgy döntöttünk közösen most, hogy itt van az ideje az implantátumcserének. Meg is történt szerdán. Itthon épülgetek és várom a jövő heti kontrollom” – írta akkor Zimány Linda. 

Zimány Linda

Zimány Linda (Fotó: Schumy Csaba)

Straub Dezső

A színész pár éve komoly sérvműtéten esett át, ami után csúnya hegek maradtak a hasán. Egyes színdarabokokban azonban félmeztelenre kell vetkőznie, ezért orvosával egyeztetve úgy döntött, plasztikáztatja a hasát. Ehhez 15 kilót kellett ledobni, amit túl is teljesített: végül 17 kilót sikerült leadnia. 

Straub Dezső

Straub Dezső (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top