nlc.hu
Sztárok

Stjepan Hauserrel randizott Blága Tünde

Világhírű zenésszel kavart a szépségkirálynő Blága Tünde: „Úgy éreztem, csak egyéjszakás kalandot keres és ez nekem nem fér bele”

Hauser megpróbált közel férkőzni a magyar modell szívéhez.

Világhírű zenésszel randizott a Miss Universe Hungary idei győztese, Blága Tündeírja a Blikk. A neves csellóművész, Stjepan Hauser az egyik budapesti látogatása során ismerkedett meg a magyar szépségkirálynővel.

Hauser és Blága Tünde

Stjepan Hauser és Blága Tünde – Fotó: nlc-montázs, forrás: (b): MTI/Koszticsák Szilárd // (j): TV2 / Mokka – videó

Blága Tünde elárulta a bulvárlapnak, hogy az Instagrammon bonyolódtak üzenetváltásba, majd a személyes találkozóra is sor került. Bevallotta, volt egy kis távolságtartás Hauserrel szemben, de kíváncsi volt arra, hogy milyen ember valójában a világhírű zenész, így elment a randira, ami olyan jól sikerült, hogy másodszor is találkoztak.

Elhívott randizni, amivel kapcsolatban sokáig vacilláltam, mivel nőcsábásznak tűnt, de végül belementem a dologba. (…) A személyes találkozók során természetesen flörtölt velem, de én ezt nem tartom akkora dolognak, mivel gyanítom, sok nővel ezt csinálja” – mesélte Blága Tünde, aki azt is elárulta, miért maradt annyiban a dolog. “Végül azért nem folytattuk az ismerkedést mert úgy éreztem, csak egyéjszakás kalandot keres és ez nekem nem fér bele” – indokolta a 27 éves, Erdélyből származó modell, aki korábban megnyerte a Miss Earth Hungary 2019 és a Miss Tourism Continental 2021 szépségversenyeket. 

A szépségkirálynő amúgy Salvadorban fogja képviselni Magyarországot a Miss Universe nemzetközi versenyén, amit novemberben tartanak majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top