nlc.hu
Trend

Blága Tünde lett a Miss Universe Hungary 2023 győztese

Blága Tünde lett a Miss Universe Hungary idei győztese

A 27 éves, Erdélyből származó modell fogja Magyarországot képviselni a világversenyen.
Blága Tünde az InStyle magazin #képesvagyok díjátadóján 2022-ben

Blága Tünde lett a győztese a Miss Universe Hungary 2023 szépségversenynek, így ő fogja képviselni hazánkat a világversenyen.

A 27 éves, Erdélyből származó modell korábban megnyerte az Miss Earth Hungary 2019 és Miss Tourism Continental 2021 szépségversenyeket. 

„Tegnap este megnyertem a Miss Universe Hungary címet, és így én képviselhetem Magyarországot a világ legnagyobb szépségversenyén. Ez egy hihetetlen hosszú út volt, és szeretném kifejezni a legmélyebb hálámat minden támogatómnak és azoknak is, akik a kezdetektől drukkoltak nekem” – írta a közösségi oldalán Blága Tünde, aki az élete egyik legemlékezetesebb részének nevezte ezt az időszakot.

A szépség Salvadorban fogja képviselni Magyarországot a Miss Universe nemzetközi versenyén, amit novemberben tartanak majd. Blága Tünde korábban beszélt arról, hogy 2020-ban a szeme láttára elragadta a kedvesét a tenger, és hosszú időbe telt feldolgoznia a történteket.

(Kiemelt kép: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top