nlc.hu
Sztárok
Ő lehet Radics Gigi udvarlója

Állítólag egy ismert énekes udvarol Radics Giginek

Reagált a pletykákra az énekesnő.

A Bors értesülései szerint a kislánya édesapjával szakító Radics Giginek új udvarlója van. A bulvárlap úgy tudja, a titokzatos férfi egy ismert énekes, akivel jó ideje ismerik egymást, de csak most alakulhatott át a kapcsolatuk. 

Radics Gigi

Radics Gigi és táncpartnere, Baranya Dávid a Dancing with the Stars-ban – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars-ban bizonyító énekesnő reagált a pletykákra. „Nem tudok róla, de remélem, hogy a jövőben nyitott lesz a szívem a szerelemre – jelentette ki, hozzáfűzve: – Szeretnék egy boldog párkapcsolatot.

Radics Gigi augusztus elején jelentette be a közösségi oldalán, hogy szakított gyermeke apjával, a szobrászművész Mikus Áronnal. „Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni” – posztolta. A szerelmesek 4 évig voltak együtt, mialatt a kislányuk, Bella is megszületett. Ugyan eljegyzés is volt már, az esküvőre soha nem került sor, Radics Gigi pedig mindig megmagyarázta, éppen miért tolják a lagzit. 

Miután különváltak az útjaik, a 27 éves énekesnő életmódváltásba kezdett, a szakítás után két hónappal pedig már azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzi magát egyedül és élvezi az életet a kislányával. „Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is” – jegyezte meg akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top