nlc.hu
Sztárok

Take That koncert

Rajongók, figyelem: ekkor érkezik Magyarországra a Take That

Harmincéves fennállása óta először érkeznek hazánkba.

Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata 2024. július 3-án, a Budapest Parkban lép színpadra, méghozzá a jelenleg is működő felállásban: Gary Barlow-val, Howard Donalddal és Mark Owennel. Robbie Williams otthagyta a bandát a szólókarrierje miatt, ezután 1996-ban maga a zenekar is feloszlott – hogy aztán 2006-ban ismét összeálljanak. Később egy rövid időre Williams újra visszatért a csapatba, még a 2012-es nyári olimpia záró ceremóniáján is felléptek. Két évvel később Robbie Williams és Jason Orange kiszállt a zenekarból, a Take That azóta trióként működik.

A bandatagok egyébként a külön töltött évek alatt szólóban is sikeresek voltak, kivéve Howard Donaldot, aki ez idő alatt visszatért a DJ-zéshez. A csapat 2019-ben ünnepelte a fennállásuk harmincadik évfordulóját egy 38 állomásos turnéval, idén novemberben pedig érkezik a This Life című kilencedik album. 

Take That

A jelenlegi Take That: Mark Owen, Gary Barlow és Howard Donald (Fotó: Jordan Pettitt/Getty Images)

Érdekesség, hogy sokak legnagyobb kedvencét, Gary Barlow-t Angliában a legnépszerűbb dalszövegírók közé sorolják: 14 olyan slágert írt, ami az első helyre került a slágerlistákon, például Robbie Williams Candy című dalát is ő szerezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top