nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző a Valami Amerika forgatásáról

Szabó Győzőt a Lipótról vitte az autó a Valami Amerika forgatására

Szabó Győző 21 évvel ezelőtt még démonaival küzdött.

Oroszlán Szonja és Szabó Győző 2002-ben egy pillanat alatt váltak ismertté a Valami Amerika első részének sikere miatt. Természetesen ők is feltűnnek a Valami Amerika sorozatváltozatában is, ami néhány nap múlva látható az RTL+ felületén.

Szabó Győző a Valami Amerika forgatásáról

Fotó: Trenka Attila/fotocentral

21 évvel ezelőtt Szabó Győzőt a stábautó a Lipótmező elől vitte a forgatásra. A szerep kedvéért ugyanis előtte hónapokat töltött ott, hogy megszabaduljon 9 évnyi drogfüggőségétől, a színész elmondása szerint akkori zárójelentést a mai napig őrzi – mesélte a Fókusznak a színész.

A videóban Szabó Győző és Oroszlán Szonja első, 21 évvel ezelőtti castingját láthatjuk, és azt is elárulják, hogy mitől működik köztük a barátság több mint húsz év után is.

„…összeszokott, egymást megértő páros vagyunk. Ma már nem is tudnék olyanokat említeni, mint amilyenek mi vagyunk. Minket tudnak párként, de külön-külön is kezelni a szakmában” – mondta korábban a kapcsolatukról Szabó Győző.

„…tényleg nagyon jó barátok vagyunk és jól dolgozunk együtt. Nagyon ritka az ilyen színészpáros, mint mi” – erősítette meg Oroszlán Szonja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top