nlc.hu
Sztárok

Elkészült Tóth Gabi: Átkozott nyár dala

Tóth Gabi az elátkozott nyaráról beszélt

Tóth Gabinak nagyon odatett az idei nyár, amit meg is énekelt.

Tóth Gabi kiénekli magából, ami a szívét nyomja. Az énekesnő, akinek utoljára 2010-ben jelent meg stúdióalbuma – kislemeze viszont 2021-ben – új dallal jelentkezik, ami a beszédes Átkozott nyár címet kapta. „Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… Talán az eddigi legfontosabb dalom.  Átkozott nyár címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk… Hamarosan ti is hallhatjátok” – írta az Instagram-oldalára. 

Az Átkozott nyár dalszövegét még nem ismerjük, de gyanítjuk, arról fog szólni, hogy mennyi ember károgott a Gabriellával kapcsolatos híreket illetően. Erre utaltak az énekesnő szavai is a Sztárban sztár legutóbbi – október 15-i – adásában. „…Fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… Tehát köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és akkor ezáltal nekem is most adtál, azt, hogy nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!”

Tóth Gabi

(fotó: Foto Central)

Gabi már többször fejezte ki érzelmi állapotát dalokkal. Nyáron például egy koncertjén így konferálta fel az éppen következő nótát„Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat, és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal.” 

De térjünk vissza az Átkozott nyárhoz. Először is nagyon reméljük, hogy nem a negatív emlékek vannak túlsúlyban a nyárról Gabi életében, hiszen – ahogyan olyan sokszor elmondta már – végre mert szabadon szeretni, ez pedig csak üt minden rosszat… Aki átkozott, arra ugyanis veszedelmes, gonosz, ártalmas lények átkot „szórnak”. De Gabi életében most azért mégiscsak inkább a szerelem és a boldogság van hangsúlyban. 

Átkozott címmel egyébként az alábbi előadók adtak ki eddig dalt:

  • Kozma Orsi
  • Morpheus
  • Nemazalány (Átkozott szerelem)
  • Pokolgép (Átkozott nemzedék)
  • Hundred Sins

Hogy ne menjünk bele megint valami végtelen üzengetésbe, összegzésül Lukács evangéliumával búcsúzunk: „Azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket! Tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket. Áldjátok azokat, akik átkoznak benneteket, és imádkozzatok azokért, akik gyaláznak titeket.” (Lk 6,27-28)

Csekkold le Tóth Gabi legextrémebb frizuráit a galériában!

Tóth Gabi
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top