nlc.hu
Sztárok

Budai Laura új élete

Így él most Budai Laura, aki kalandba keveredett Azahriah-val

A fiatal lány neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, akivel Azahriah egy korábbi koncertjén egy toitoi wc mögött közösült.

Úgy tűnik, hogy Azahriah minden évre tartogat valamit a nagyközönség számára, amin hosszú ideig elcsámcsoghatnak. Idén ez egyértelműen azt volt, hogy három telt házas koncertet is összehozott, míg a 2022-es évben a Szolnoki Palacsintafesztiválon történtek miatt volt vele tele a sajtó. Ha esetleg nem emlékeznél, ez volt az ominózus toitoi-s eset, amikor is az énekes egy rajongójával, Budai Laurával került egészen intim kapcsolatba. Mindezt úgy, hogy közben barátnője volt.

Azahriah

Azahriah (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A dolog talán sosem derül ki, ha az aktust nem veszik videóra és töltik fel az internetre, de a bomba robbant, és az érintettek azonnal a figyelem középpontjában találták magukat. Ez különösen Laurát viselte meg, akit nagyon csúnyán meghurcoltak, az Azi-rajongók őt hibáztatták mindenért. A gyűlölködés olyan fokra hágott, hogy végül úgy döntött, elhagyja az országot, egészen Hollandiáig menekült.

Laura korábban még Lakatos Levente műsorában is szerepelt:

A fiatal lányt most a Bors kereste meg, hogy meséljen a történtekről. Elmondta, hogy a barátai közül sokan elfordultak tőle, de szerencsére a családja – még az anyukája is, aki először nagyon dühös volt rá – támogatta és védelmezte őt. „A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben.

Miután itthon már a depresszió jelei kezdtek megmutatkozni rajta, Laurának nem volt más választása, mint hátra hagyni a korábbi életét.

Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már mint egy éve” – mesélte, de hozzátette, hogy annak ellenére, hogy külföldön él, a múltja ide is követte, hiszen a közösségi oldalakon továbbra is jelen van.

Ami Azahriah sikerét illeti, azt mondja, örül neki, tehetségesnek tartja, a koncertjére azonban nem tervez elmenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top