nlc.hu
Sztárok

Szellem járja Vilmos herceg otthonát

Ezt is megtudtuk: Felnégyelt pap szelleme járja Vilmosék 10 szobás házát

Vilmos herceg úgy fogalmazott, amikor elmondták neki, hogy az egyik otthonában kísértet van, hogy minden régi házba kell egy szellem.

Katalin hercegné és Vilmos herceg jelenleg három otthont birtokol. Az egyik a Kensington Palotában kialakított lakrészük, amelyben a család a londoni tartózkodásaik alatt marad. A másik a windsori kastélytól 10 percre lévő  Adelaide Cottage. A trónörökös és családja itt tölti a legtöbb időt, ez van a legközelebb a gyerekek iskolájához. A 17. században épült ingatlanban négy hálószoba van, az egyik tematikája a tenger, és a berendezéshez egy 19. századi királyi jacht elemeit is felhasználták. A házban egyébként bejárónő van, de nincs bentlakásos személyzet.

Van egy harmadik otthona is a walesi herceg családjának, ez pedig a 18. században épített, de 2014-ben felújított Anmer Hall, ami egy 10 szobás ház Norfolkban, és amit II. Erzsébet ajándékozott az unokájának az esküvője után. Bár az épület a luxus vidéki élet megtestesítője, úgy tűnik, a királyi rezidencia egy nem kívánt látogatónak is otthont ad.

Richard Felix paranormális esetekkel foglalkozó történész volt a HELLO! magazin A Right Royal Podcast vendége a napokban, aki elmesélt egy különös történetet. „Amikor a walesi herceg és hercegnő beköltözött az Anmer Hallba, egy katolikus pap kísértete járta a házat. Mint kiderült, a pap valaha ott élt, majd később Yorkban felségárulás miatt kivégezték. Először felakasztották, majd felnégyelték” – állította Felix, aki úgy tudja, hogy Vilmosnak és Katalinnak még a beköltözésük előtt beszéltek a visszajáró papról. „Ha jól tudom, Vilmos úgy reagált, hogy egyetlen régi szoba sem lenne teljes szellemek nélkül.”

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg Anmer Hall kertjében (Fotó: Profimedia)

Vilmosék egyébként a szünidőt, a szabad hétvégéket és az ünnepeket töltik itt. „Amennyi időt csak tudunk, Anmer Hallban vagyunk, mert igazán békés, vidéki hely” magyarázta Vilmos 2021-ben. A HELLO! magazin munkatársa több helybélivel is beszélgetett, akik szerint a walesi herceg és családja szeret elvegyülni, vágynak a hétköznapi életre.

Katalin gyakran viszi a gyerekeket különböző kézműves foglalkozásokra. György, Sarolta és Lajos kedvenc édességboltja pedig a Mable’s Paint Pot. „Mondhatni, hogy már törzsvendégek ott, és nagyon szeretik, mert senki nem figyel oda rájuk. Mindig azt mondják, hogy Norfolkot tekintik az igazi otthonuknak, ez pedig azért van, mert itt mindenki teljesen normálisan bánik velük” – mondta egy helyi asszony.

Úgy tűnik, hogy Vilmost és családját nem nagyon zavarja a szellem, ha önmaguk lehetnek.

Lapozd át a galériát, amiben Vilmosék összes házát megnézheted!

A Kensington palota
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top