nlc.hu
Sztárok

Négygyermekes apa lett Kiss Endi

52 évesen negyedszer is apa lett a Hooligans dobosa, Kiss Endi

Negyedszer is kislánya született.

Gólyahírről számolt be Kiss Endi. Megszületett a Hooligans dobosának a negyedik gyermeke, így 52 évesen újra babázhat a zenész. 

Kiss Endi,

Négygyermekes apa lett Kiss Endi – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Közösségi oldalán már fotót is mutatott a csöppségről, aki az Alba nevet kapta. “Október 12-én megérkezett Drága Babócánk, Kiss Alba” – posztolta.

Kiss Endinek már van három lánya: Bodza – aki a szerencsét próbált a 10. X-Faktorban –, Kiara és Larissza. A rocker tavaly együtt lépett színpadra a lányaival a Fővárosi Nagycirkuszban, az I. Budapest Légtornafesztivál március 20-i Gálaestjén. Endi akkor a színpad közepén dobolt, miközben két kisebbik lánya – Kiara és Larissza – légtornász produkciót mutatott be, a legnagyobb gyermeke, Bodza – aki már biztosan tudja, hogy zenész lesz, az apukája legnagyobb örömére – pedig énekelt. 

A zenész amúgy nem titkolja: sokáig nem tudta, hogyan egyeztesse össze a rockzenész-életet és az apaságot. Elmondása szerint jó pár év kellett ahhoz, hogy belássa: nem a fékevesztett bulik a legfontosabbak az életében, hanem az, hogy minden reggel ő vigye iskolába a lányait.

A kis Alba megszületésével a Hooligans dobosa is beállt azon magyar sztárapukák sorába, akiknek 50 év felett született gyereke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top