nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián édesanyja a gyászáról

Berki Krisztián édesanyja szerint senki sem tudja átvenni a fia helyét a hazai celebvilágban

A tévében keresi a fiát Júlia asszony.

Berki Krisztián gyászoló édesanyja mindennap odakapcsol az Ázsia Expressz adására azt remélve, hogy az egyik képkockán talán feltűnik majd a fia – írja a Bors. „Nézem a tévét és rátaláltam az Ázsia Expresszre. Minden képkockán azt várom, hogy feltűnik Krisztián mosolyogva. Valahogy az van a fejemben, hogy ott milyen jól érezte magát” – mondta megtörten a bulvárlapnak Júlia asszony.

Berki Krisztián

Berki Krisztián 2022 májusában hunyt el váratlanul – Fotó: Fotócentrál

A műsor kapcsán egyébként azt gondolja, hogy Alekosz megpróbálja átvenni a fia szerepét, de szerinte erre esély sincs. Úgy véli, az egykori VV-győztes sosem fog felnőni ehhez a feladathoz. A gyászoló édesanya szerint a hazai celebvilágban senki sem fogja tudni elfoglalni a fia helyét. „Senki sem tudja helyettesíteni a fiamat, aki megpróbálná, az még a kanyarban sincs” – jelentette ki.

Özvegye amúgy éppen most pakolt ki Berki Krisztiánról. Berki Mazsi Hajdú Péter műsorában beszélt arról, mikor és hogyan futott zátonyra a házasságuk. Azt állítja, hogy Krisztián megcsalta, éppen a közös gyerekük születésekor, és azt is tudja, hogy kivel lépett félre. Az iPad-jén találta a hűtlenségére utaló jeleket. „Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk” – árulta el Mazsi, hozzátéve: ismeri a nőt, az egyik üzleti partnere volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top