nlc.hu
Sztárok
Cindy Crawford fia, Presley Gerber

Cindy Crawford fia, Presley Gerber a család fekete báránya?

Húgához hasonlóan Presley Gerber is édesanyja nyomdokaiba lépett a modellszakmában, ám ő kevésbé lett sikeres, ezt pedig nem viselte jól.

Cindy Crawford 22 éves lánya – és hasonmása – Kaia Gerber ma a világ egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb modellje. Jócskán kevesebb reflektorfény jut azonban a fiának, Presley Gerbernek, aki szintén tinédzserkora óta a modellszakmában dolgozik. A 24 éves srác híres családtagjaitól minél inkább függetlenül igyekezett keresni útját, az elmúlt években pedig ennek során bizony többször is komoly zűrökbe keveredett.

Presley Gerber, Cindy Crawford és Rande Gerber

Presley Gerber édesanyjával, Cindy Crawforddal és édesapjával, Rande Gerberrel (Fotó: Gonzalo Marroquin/Getty Images for Haute Living )

2018 decemberében ittas vezetésért tartóztatták le, amiért két nap közmunkára és egy utánképzési program elvégzésére ítélték, valamint három év próbaidőre bocsátották. 2020-ban egy Instagramra feltöltött lövöldözős videója kavart botrányt. De felzúdulást keltett az is, amikor elhitette követőivel, hogy az arcára tetováltatta a misunderstood (meg nem értett) szót, utóbb azonban erről kiderült, hogy csupán egy filter volt.

Az azóta eltelt három évben Presley rengeteget foglalkozott a mentális egészségével. Terápiára járt, az élete pedig egyenesbe jött, olyannyira, hogy ma már ő szeretne másoknak segíteni. 

Presley Gerber

Presley Gerber (Fotó: Paul Archuleta/Getty Images)

„Sok mindent láttam, és sok mindent megtanultam. Úgy érzem, sokkal többet kellene beszélni erről a témáról. Miután megküzdöttem mentális problémákkal, depresszióval, más ezzel járó dolgokkal, úgy gondolom, hogy akár egy embernek, akár száz embernek segíthetek kijutni onnan, ahol életem egy pontján én is voltam, meg kell tennem” – fogalmazott a Studio 22 című podcast egyik adásában.

Presley néhány hónappal ezelőtt Mental Health Mondays címmel indított el egy projektet, melynek keretében mentális problémákkal küzdőknek igyekszik támogatást, útmutatást nyújtani. Emellett továbbra is vállal modellmunkákat, a jövőjét azonban nem a divatiparban, hanem az ingatlanbizniszben képzeli el.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top