nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi a Valami Amerika sorozatban

Schobert Norbi odapörkölt Csuja Imrének: „A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”

Mindez egy műsorban történt.

A Valami Amerika sorozat második részében Marci (Ember Márk) klipet forgat Anginak (Fazakas Júlia), hogy megszerezze a Galaxis tehetségkutatóhoz szükséges 100 ezer lájkot, ehhez viszont szüksége van egy celebre, aki nem más, mint Schobert Norbi. És ahogy az már többször megesett, Norbi most sem tartja magában a véleményét és beszól Balának (Csuja Imre). A sorozatról az nlc is elmondta a véleményét, kattints ide érte!

„Látom, a reggeli nem Update volt… Nem akar ledobni pár kilót? Tudja, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi!” – pirított oda Csuja Imre karakterének Norbi, persze csak a forgatás kedvéért.

Schobert Norbi

Schobert Norbi a Valami Amerika című sorozatban.

A napokban egyébként újabb végrehajtási eljárást kezdeményeztek a híresség egykor Norbi Update néven futó cég ellen. Ezúttal azonban nem egy korábbi vállalati partner, hanem a Nemzeti Adóhivatal követel pénzt a Schobert Norbi vezette Free Group Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaságtól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top