nlc.hu
Sztárok

Aradszky Marcell zenei karrierje

A tavalyi X-Faktor óta csak úgy szárnyal Aradszky László unokájának zenei karrierje

Még csak 17 éves, de már több zenei projektben is részt vesz.

Aradszky Marcell tehetsége egészen kis korában megmutatkozott, mára pedig már elkészítette saját albumát és zenei producerként képzeli el a jövőjét – írja a Blikk. „Az elmúlt évben önerőből dolgoztam; saját magamnak gyártok zenei alapokat, saját magam veszem fel a dalaimat, ennek eredményeként idén nyár elején kiadtam egy saját számokból álló albumot” – újságolta a bulvárlapnak az ambiciózus kamasz, akit a szülei is támogatnak, hiszen a zenélés szinte hagyomány a családban.

Aradszky Marcell

Aradszky Marcell az X-Faktor 11. évadában – Fotó: Sajtóklub

Marcellnek nemcsak a nagypapája, hanem az édesanyja révén is kijutott a művészi hajlamból és a tehetségből. „A mi oldalunkról is öröklődhetett a zenei véna, mert az édesapám gitározott, én sokáig zongoráztam, énekeltem és táncoltam” – mesélte Aradszky Csilla. Édesapja, dr. Aradszky Zsolt pedig évekig zongorázott, valamint kamarakórustag is volt.

Aradszky László unokája amúgy az érettségi után Pécsett szeretne továbbtanulni, hangmérnök szakon.

„Tőle kaptam életem első pianínóját, és később el is vitt néhány koncertjére, televíziós szereplésre társelőadónak. Ez mindenképpen motiváló volt, hogy elkezdjek zenével foglalkozni”árulta el még korábban a nagyapjáról Aradszky Marcell, aki két éve állt össze barátjával, Iski Botonddal, és a tavalyi X-Faktorban is megmérettették magukat. Az Isky & Szkym névre keresztelt duójukkal a tehetségkutató első Élő-Show-jában – ahol egy saját dalt adtak elő – búcsúztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top