nlc.hu
Sztárok

Eltűnt Rajecki Sándor

Eltűnt Pindroch Csaba sógora, kétségbeesetten keresi a családja

Már a rendőrség is körözi.

Eltűnt a Jászai Mari-díjas színművész, Pindroch Csaba sógora, Rajecki Sándor. A mentősként dolgozó, 46 éves férfi kedden reggel távozott el ismeretlen helyre a budapesti otthonából. Eltűnéséről a felesége – akivel 20 éve alkot párt – tett bejelentést. Már a rendőrség is körözi, de egyelőre nem sikerült őt megtalálni – írja a Blikk.

„Az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte” – mesélte szomorúan a bulvárlapnak a neje, Pindroch Beáta. Elmondása szerint már korábban is előfordult, hogy mélypontra került, ilyenkor el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokig sosem tűnt még el.

Rajecki Sándor

Kétségbeesetten keresi a családja Rajecki Sándort – Forrás: police.hu

„A telefonja élt egy darabig, próbáltam hívni többször, de most már nem kapcsolható” – mondta el kétségbeesetten Beáta, aki azt szeretné, ha a rendőrség minél előbb bemérné a férje telefonját, illetve átvizsgálnák azokat a helyeket, amerre gyakran sétált.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top