nlc.hu
Sztárok

Meghalt Pindroch Csaba sógorára

Holtan találtak rá Pindroch Csaba eltűnt sógorára, napokig kereste a családja és a rendőrség

Tragikus hír érkezett Rajecki Sándorról.
Rajecki Sándor

Mint arról beszámoltunk, napok óta nem találták a Jászai Mari-díjas színművész, Pindroch Csaba sógorát. A családja kétségbeesetten kereste Rajecki Sándort, aki kedden reggel távozott el ismeretlen helyre a fővárosi otthonából. A mentősként is dolgozó, 46 éves férfit már a rendőrség is körözte.

„Reggel elindult itthonról, az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte. Pedig előtte még jókedvű, boldog volt” – mondta szomorúan a Blikknek egy nappal ezelőtt a felesége, aki akkor arról is beszélt, hogy már korábban is előfordult, hogy mélypontra került a párja, de mindig meg tudták beszélni a nehézségeket.

A bulvárlap azóta megtudta, nem sikerült Rajecki Sándort időben megtalálni, holtan találtak rá. A tragikus hírt a családja tette közzé a közösségi oldalon: „Kedves Barátaink, Ismerőseink és Mindenki, aki részt vett Rajecki Sándor keresésében! Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni Nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében.”

 

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top