nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és Katalin konfliktusa

Pitiáner vádakkal illette sógornőjét Harry herceg

A BBC egykori királyi tudósítója beszélt arról, hogy Katalin nem hajlandó békülni, miután Harry hátba szúrta.

Egykor Katalinnak volt a legjobb kapcsolata Harry herceggel. Ő volt az, aki próbálta ismét közelebb hozni egymáshoz Vilmost és az öccsét 2021-ben, Fülöp hercege temetése után.  Ez azonban azóta igencsak megváltozott. Mostanra Katalin maga közölte: nem lesz hajlandó megtenni az első lépést a békülés felé. Ennek az oka, hogy Harry többször is negatív állításokat tett sógornőjével kapcsolatban a könyvében, valamint a dokumentumfilmjében. 

 “Katalin volt a béketeremtő a múltban. Számára az összetartó család mindennél fontosabb, ezt még otthonról hozta. Szerette volna, ha Harry és Vilmos sem távolodik el egymástól. De úgy érzi,olyan mélyen megbántották, hogy inkább visszalépett ebből a szerepből”- mondta Jennie Bond királyi szakértő

Katalin hercegné és Harry herceg

Katalin hercegné és Harry herceg (fotó: Profimedia)

Harry többször is elmondta a memoárjában, hogy Katalin az első perctől fogva “ridegen” fogadta Meghant. Bond, aki korábban a BBC királyi tudósítója is volt, viszont arra mutatott rá, hogy a walesi hercegné a közszereplései alkalmával is a közvetlenségéről és a kedvességéről ismert. Olykor meg is szegve a protokollt. 

Hogy mennyire nevetséges, és óvodás szint az, amivel Harry a sógornőjét támadja, arra jó példa az alábbi történet. Harry szerint, egy 2018-as közös szereplés előtt, Meghan megkérdezte Katalint, hogy van-e nála szájfény. Harry úgy idézte fel ezt a könyvben, hogy Kate “idegesen turkált” a táskájában, majd felajánlotta neki a kencét. Amikor Meghan az ujjára kent egy keveset, amivel végül átdörzsölte az ajkát, az Amerikába költözött herceg szerint Katalin “utálatos arcot vágott”.

Harry herceg, Meghan Markle, Katalin hercegné és Vilmos herceg

Harry herceg, Meghan Markle, Katalin hercegné és Vilmos herceg azon a bizonyos 2018-as eseményen. (fotó: Profimedia)

Először is bámulatos, micsoda testbeszéd szakértő lett Harry. Másrészt, minden történetnek két oldala van. Végül pedig komolyan ezen lehet úgy összeveszni, hogy aztán soha többet nem szól a családjához?

Mondjuk szomorú, hogyan jutottunk el ideáig…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top