nlc.hu
Sztárok

Bajor Imre gyerekei

Hosszú idő után megszólaltak Bajor Imre gyerekei: Így élnek most

Lili és Marci megható módon emlékeztek az édesapjukra.

A Meglepetés magazin Bajor Imre halálának évfordulója alkalmából felkereste a színész gyerekeit, Lilit és Marcit, hogy megkérdezze őket arról, hogy ők hogyan emlékeznek édesapjukra, és hol tart most az életük. Bajor Lili szerint édesapja egy nagyon spontán ember volt, aki szerette a váratlan helyzeteket. „Ha például minden előzmény nélkül ahhoz volt kedve, hogy a Balatonon vitorlázzunk, vagy éjszaka fürdőzzünk, ügyesen rávett minket arra, hogy tartsunk vele. Sosem éreztük kötelezőnek, de a kedvességével levett minket a lábunkról” – nyilatkozta Lili.

Bajor Lili

Bajor Lili (Fotó: RTL Magyarország)

Marci, aki 17 éves volt apja halálakor, azt mondja, édesapja udvarias volt, mindenkivel tisztelettel beszélt, nem számított, hogy az illető öltöztető vagy színházigazgató. „Amikor összefutok a régi kollégáival, mindig megemlítik, mennyire szerették őt. Büszkeséggel tölt el, hogy édesapám megítélése az évek során sem változott – mondta Marci, aki a filmiparban találta meg a helyét, és többnyire Magyarországon készülő külföldi mozifilmekben és televíziós sorozatokban rendezőasszisztens. Hozzátette:

Szerintem apukánk nem érezné jól magát a mostani, kaotikus világban. Nagyon nem tetszene neki az, ami hazánkban is folyik.

 

Míg Marci egyedül él, Lilinek tíz éve van boldog párkapcsolata, akiről azt mondta, Tamás nem a külseje, hanem a személyisége miatt szeretett bele . Színésznő lett, játszott a Barátok köztben, valamint a Doktor Balatonban is, és számos színházi fellépést is vállal, de emellett drámapedagógiai játékokat tart iskolásoknak, hogy több lábon álljon.

„Sajnos, apu nem ismerte a páromat, pedig biztos jól kijönnének egymással. Sokszor eszembe jut, vajon milyen tanácsokat adna, ha itt lenne velünk. Szerettem apukámat átölelni, hozzábújni, és hiányzik, hogy már nem tehetem meg.”

Lili arról is mesélt, hogy megviselte apja nyilvános temetése, a rengeteg kamera, és nagyon zavarta, hogy nem tudott nyugodt körülmények között elbúcsúzni tőle. Úgy érzi, nem szükséges kijárni a sírhoz, más módon is emlékezhet rá. 

Édesapánk a szívünkben, a gondolatainkban mindig velünk van. Sosem fogjuk elfelejteni őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top