nlc.hu
Sztárok

Hajós András családi élete

Ilyen nagyot nőttek Hajós András gyerekei

Az Adom a napom második évadának első vendége a Dalfutár című zenei műsor alkotó-műsorvezetője, aki soha nem bírt lakatot tenni a szájára.

Hajós András házasságáról nyolc évvel ezelőtt derült ki, hogy romokban hever. Ekkor fotózták le a tévést egy húsz évvel fiatalabb nővel. Az 54 éves sztár a mai napig emlékszik arra, hogy volt feleségével hol siklottak ki a dolgok: szerinte a nem megfelelő kommunikáció olyan probléma, ami bármelyik kapcsolatot tönkreteheti. A hírességnek két gyermeke van: Alíz és Artúr. Bár nagyon ritkán mutatkozik velük, büszke apának vallja magát. 24 éves lánya és 22 éves fia hivatásos sportolók, mindketten röplabdáznak.

„Olyan szinten hiányoznak a gyerekeim, hogy ha átjönnek enni, azt se bánom, ha nem foglalkoznak velem, csak legyenek ott, mert az egész együttlétnek olyan szaga van, mint régen. Mindkét gyerekem elég sikeres élsportoló lett. Kimondottan örültem volna, ha a zenét választják, és azt csinálják, amit én, hiszen akkor lett volna egy kapcsolódás, tudtam volna mutatni nekik, hogyan fogják le az akkordokat. Ezt sajnos elvesztettem, ők viszont nyertek, mert van egy saját világuk, amit nem én nyomtam rájuk, és amiben én – szerintem tök egészségesen – egy senki vagyok. Például a sport témába 9-10 éves koruk óta nem szólhatok bele. Nem értek hozzá, nem abban van a tudásom, és ez nekik nagyon is fontos. Szóval gyerekkoruk óta tudatosan próbálom őket békén hagyni” – nyilatkozta korábban András a gyerekeiről.

Hajós András

Hajós András

Egyikük sem a zenében helyezkedett el

Hajós András műsorvezetőként, humoristaként és zenészként is ismert. Gyerekei is kipróbálták magukat egy-egy hangszeren: Aliz gitározott és zongorázott, Artúr dobolt, de 9-11 éves korukban eldöntötték, hogy sportolók lesznek. Hajós örült is neki, hogy más utat választottak, mint ő, mert így senki nem sütheti rájuk a bélyeget, hogy az apjuk révén értek el sikereket, hisz az élsportban csak az számít, amit az ember maga ért el egyéniben vagy csapatversenyben.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Hajós András, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top