nlc.hu
Sztárok

Hajós András munkái

Tudtad? Ezeket a szakmákat űzte korábban Hajós András

A csípős nyelvű sztár sok helyen próbált már szerencsét.

A mai napon elstartolt az Adom a napom második évada. Első vendégként Hajós András egy napjába nézhetünk bele. A műsor házigazdája, Geszti Péter régóta szeretett volna leülni Andrással egy négyszemközti beszélgetésre, melynek egyik fő oka az volt, hogy azt érezte, könnyen tud azonosulni vele.

„Mai vendégem maga a vívódás. Egy népszerűségre éhes, de a nyilvánosságtól szorongó értelmiségi. Volt hivatalnok, pincér, beszédíró félig underground zenész, és antitévésztár, akit megpróbált beszippantani a mainstream. Kicsit talán sikerült is neki, de ő elmenekült, hogy újra szabadon szorongjon. Például standuposként. Régóta figyelem őt, bevallom, kedvelem is, és sokszor érzem, hogy könnyen tudok azonosulni vele, bizony a tipródásaival is. Szóval nagyon szerettem volna, hogy nekem adja a napját. Mondanám, hogy egyből igent mondott, de ez nem lenne igaz. Hosszan emésztette magát, de végül is adta. Önmagát és a napját is. Itt van, és ha szerencsénk van, nem fut el” – mondta az nlc-nek Geszti Péter. 

Hajós András

Hajós András (Fotó: Korponai Tamás)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Hajós András, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Hajós András Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top