nlc.hu
Sztárok

Hajós András a gyermekeiről

Hajós András: „A gyerekeim legnagyobb pincsije vagyok”

Természetesen egyáltalán nem bánja.

Ma startolt az Adom a napom második évada, melynek első vendége Hajós András, aki bepillantást enged, hogyan telik egy hétfői napja. Andrásnak két gyermeke van: Alíz és Artúr. Bár nagyon ritkán mutatkozik velük, büszke apának vallja magát. 24 éves lánya és 22 éves fia hivatásos sportolók, mindketten röplabdáznak.

Hajós András

Fotó: Nagy Zoltán

A mai napon edzés közben mesélt egy kicsit a kapcsolatukról. Miközben éppen bicepszerősítő gyakorlatokat végzett, mókásan megjegyezte, ezt jobb lett volna előbb elkezdeni, mert akkor a gyerekeit nem kellett volna fegyelmeznie, hanem elég lett volna az izmait mutogatni. Hozzátette, valójában sosem volt szigorú szülő, sőt. 

Édes drágáim, a pincsijük voltam… Régen is így volt, a legnagyobb pincsijük voltam, vagyok. Tudod, mi a vicc benne? Fizetek is érte” – mondta viccesen az edzőjének Hajós András. 

Ha még többre vagy kíváncsi András életéből, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Hajós András Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top