nlc.hu
Sztárok

Tuvic Aleksandra pajzsmirigyproblémái

Lesújtó hírt kapott az orvosoktól a Párharc sztárja, Tuvic Alexandra

A forgatás alatt értesült a diagnózisról.

Tuvic Alexandra is megméretteti magát a párjával a ma este kezdődő Párharc című műsorban. A Farm VIP-ben, egy korábbi Nagy Ő-ben, legutóbb pedig a Kőgazdag Fiatalok című realityben szereplő celebbel éppen a forgatás ideje alatt közöltek lesújtó hírt az orvosok – írja a Bors.

Tuvic Alexandra

Tuvic Alexandra és párja, Gelencsér Kornél egy éve vannak együtt – Forrás: Sajtószoba

Kiderült, hogy elhalt a pajzsmirigye, emiatt élete végéig gyógyszert kell szednie. „Tíz kilóval mutatott alattam többet a mérleg a forgatás során, az arcom is fel volt puffadva. (…) Pajzsmirigy-túlműködésem volt, sőt mondhatni elhalt a pajzsmirigyem, (…) életem végéig gyógyszereket kell szednem” – mesélte a bulvárlapnak. Alexandra azt is elárulta, hogy a forgatás idején is naponta be kellett vennie a gyógyszereit.

A plasztikimádó celeb és szerelme amúgy egy szórakozóhely parkolójában ismerkedtek meg – erről a napokban meséltek a Blikknek –, bár akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Aleksandra már két hét után bemutatta a családjának Kornélt, és hamar össze is költöztek, házasságra azonban nem vágynak. „Engem a házasság egyedül abból a szempontból érdekel, hogy szeretnék egy jó drága gyűrűt és egy eljegyzést, ám maga a papír különösebben nem érdekel” – vallotta be Aleksandra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top