nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor akkor és most

Így nézett ki Pintér Tibor, mielőtt megismerte az ország

Kíváncsi vagy rá, hogyan festett tejfölszőke kisfiúként vagy épp pályakezdő színészként Pintér Tibor? Azonnal megmutatjuk.
Pintér Tibor

Pintér Tibor 1997-ben szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán és ez volt az az év is, amikor a Szomszédoknak köszönhetően az egész ország megismerte. A teleregényben Kiss Viktort, becenevén Delfint, Mágenheim Julcsi aktuális „lovagját” alakította az akkor 23 éves színész. 

Több hazai teátrum színpadán játszott az elmúlt 25 évben, azonban kétségkívül főként lovasszínészként ismert. 2013-ban alapította meg a Nemzeti Lovas Színházat, amelynek az igazgatója, rendezője, producere, és persze színésze is. Az elmúlt években emellett televíziós produkciókban is rendszeresen szerepelt, így A Nagy Duettben, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, az Álarcos énekesben és a Sztárban sztárban, idén ősszel pedig a Sztárboxban száll ringbe, Dobrády Ákos ellenfeleként.

„Most először lesz olyan, hogy itt senki nem lesz kíváncsi arra, hogy milyen a dumánk, ki hogy énekel, ki milyen jópofa. Ez 100%-ig sport, ezt nem lehet elbohóckodni. Nyilván a bevonulásig bezárólag show, de ott már önkívületi állapotban leszünk, ott már nem beszélhetünk magamutogatásról, azt sem fogjuk tudni, hogy hol vagyunk szerintem. Ez egy százszázalékos sportteljesítmény, és én ezért is vállaltam el” – nyilatkozta az RTL-nek a színész. 

Az alábbi galériában megnézheted, hogyan festett Pintér Tibor kisfiúként, pályakezdő színészként, majd ifjú férjként, és mennyit változott az elmúlt évtizedek folyamán. 

Pintér Tibor
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top