Párharc: Stana Alexandra kamerák előtt kelt ki magából Rékasi Zsigmond miatt

T. D. | 2023. November 09.
Úgy érezte, meg kell védenie kedvesét.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid is úgy döntöttek, a TV2 Párharc című műsorában mutatják meg, mennyire erős a kapcsolatuk. Ahogyan az lenni szokott, amikor több hírességet összezárnak, itt is forrnak az indulatok rendesen. 

Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Habár előzetesen Gáspár Győző tett ígéretet arról, feleségével, Beával viszik majd a showt, a legutóbbi adásban mégis a táncos és kedvese, valamint Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta kerülte középpontba. A két pár nem mutat sok szimpátiát egymás iránt, amikor pedig lehetőségük van rá, még jól oda is csípnek egymásnak. A legutóbbi összezörrenést Dávid kezdte, amikor Zsigmond öltözködési stílusát szólta le, miszerint, ha vége a játéknak, megmutatná neki, hol lehet szép ingeket venni. A népszerű színész Rékasi Károly fiát nem kellett félteni. 

Tudod mit? Megfogadom a jó tanácsodat, mindig van kitől tanulni. Lehet, hogy némi jó modort és humort is adok cserébe – válaszolta Zsigmond, mire egy emberként felhördült az egész társaság. Ugyan Dávid köpni-nyelni nem tudott, kedvese rendesen kikelt magából. – Fiatal létedre jó magas lovon ülsz, barátom. Itt már bennem biztos nagyon érik, de itt a napokban már olyan szurkálodásokat nyomsz, hogy ahhoz képest, hogy mi egymással hogy beszélünk, én elgondolkodnék a helyedben.

Zsigmond azt felelte, nincsen semmi gond, majd lassan a többiek is elismerik, hogy ők is egyenragú felek. Később Alexandra kedvesének is mondta a magáét, miszerint ezen a ponton már nem tudta türtőztetni magát. 

Exit mobile version