nlc.hu
Sztárok

Szoboszlai Dominik élete

Szoboszlai Dominik édesapja szigorú szabályt kötött a fiával

A magyar válogatott és a Liverpool sztárja betartja a kéréseket.

Rengeteg változás történt Szoboszlai Dominik életében az elmúlt hónapokban. Csapatot és országot is váltott, a támadó középpályás pedig gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez. „Valóban sok újdonság történt velem, de egész jól fel tudtam venni a mindennapjaimban mindezt. Hamar találtam házat, és a csapatba is könnyebben beilleszkedtem, mint ahogy azt vártam. Már csak azért is, mert az elejétől kezdve tudtam játszani, és nagyon gyorsan elfogadtak a többiek”mondta az InStyle Mennek a magyar válogatott sztárja, aki arról is vallott, mennyivel másabb a Liverpoolban pályára lépni, mint a válogatottban.

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik (Fotó: Getty Images)

„Más, amikor a saját hazádért vagy országodért játszol. Tudjuk jól, hogy az egész világon mennyi Liverpool-szurkoló van, a stadionban éppen 54 ezer, és még nézik a meccset – mondjuk azt – egymillióan. A válogatottban viszont tizenegyen vagyunk, vagy éppen tizenhatan azon a mérkőzésen, tízmillió magyarért játszunk” – magyarázta a játékos.

Szóba került a játékos új autója is, hiszen az a hír járta, hogy Dominik kocsivásárlását édesapja az eredményekhez kötötte. Kiderült, hogy a Mercedes G-osztály megmaradt ugyan, de bővült is a flotta. „Nem cserélem le, csak veszek magamnak egy másikat. Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó” – mondta el a sportoló. Azt azonban nem árulta el, milyen márkáról van szó. 

„Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van.”

Ez is érdekelhet Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top