nlc.hu
Sztárok

Így jártam anyátokkal akkor és most

Le fog esni az állad, ha meglátod, hogy néznek ki az Így jártam anyátokkal színészei ma

Nagykorú lett az Így jártam anyátokkal, úgyhogy úgy döntöttünk, megnézzük, hol vannak most a szereplők! Szeretted a sorozatot? Akkor ez most neked szól!
Így jártam anyátokkal

Idén 18 éve, hogy 2005-ben Ted elkezdte mesélni a gyerekeinek, hogyan járt az anyjukkal. Az őt alakító Josh Radnor emlékeztetett erre mindenkit egy Instagram-posztban. Ebben megosztott a főszereplő ötösről egy fotót, ahol még csak „kisbabák” voltak. „Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy részese lehettem egy sorozatnak, ami a mai napig rengeteg embernek ilyen sokat jelent. Akkoriban nehéz volt teljes egészében értékelni ezt, most azonban, évekkel később semmi mást nem érzek a sorozatért és a készítőiért, csak szeretetet” – írta. Zárásként pedig boldog 18. születésnapot kívánt az Így jártam anyátokkalnak.

A sorozat évfordulójának alkalmából a mi ajándékunk a rajongóknak egy galéria, amiben felidézhetjük, hogy is nézett ki Robin, Lily, Marshall, Ted és Barney. És megnézhetjük azt is, hol vannak és hogy festenek most, az Így jártam anyátokkal fináléja után 9 évvel.

Így jártam anyátokkal
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top