nlc.hu
Sztárok

Meccsváltozás a Sztárboxban

Sztárbox: nem bokszol holnap Rácz Jenő és Kabát Peti, kiderültek az okok

Megszólalt az egykori gólkirály.

Szilánkosra törte az ujját Kabát Peti, miközben a Sztárboxra készült. A sportoló már a 4 héttel ezelőtti sajtótájékoztatón leszögezte, hogy nem futamodik meg, ám ezt csak egészséges ujjal teheti. Az Újpest egykori futballistája időt és energiát nem kímélve járt kezelésről kezelésre, és folyamatos orvosi kontroll mellett gyógyult – írja a Blikk.

Egy hetet csúszik Rácz Jenő és Kabát Peti bokszmeccse - Fotók: Sajtóklub

Egy hetet csúszik Rácz Jenő és Kabát Peti bokszmeccse – Fotók: Sajtóklub

“A héten voltam röntgenen, összeforrt a csont, már kesztyűzhettem is, nem fáj” – árulta el a bulvárlapnak Kabát, aki november 12 helyett végül egy héttel később, november 19-én lép ringbe Rácz Jenő ellen, a célja pedig a győzelem.

Az exfocista azt is elmondta, hogy tisztelik egymást a sztárséffel, és nagyon várja már a mérkőzést.

Rácz Jenő amúgy elképesztő átalakuláson ment át a Sztárboxra való felkészülés során. A séf ugyan korábban több alkalommal is próbálkozott edzéssel és fogyókúrával, ám ennyire még sosem tudta formába hozni magát. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében megmutatta magát a követőinek, akik nem győztek gratulálni neki.

Mivel egy hetet csúszik Kabáték összecsapása, a Sztárbox holnapi, azaz a november 12-i negyeddöntőben két nehézsúly mérkőzés lesz. Így alakul a negyeddöntő leosztása:

  • Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos
  • Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
  • Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top