nlc.hu
Sztárok

Hazaküldte Böbét József gazda

Házasodna a gazda: zokogva omlott össze az 54 éves József gazda, miután szakított Böbével

Egy feleségjelölttel kevesebb maradt a felsőlajosi epertermesztő birtokán.

József gazda úgy érezte, hogy a szívéből szakít ki egy darabot, amikor hazaküldte Böbét a Házasodna a gazda legutóbbi adásában. A trambulinon fakadt sírva a nő ölében, aki csalódott a gazdában, mert úgy gondolja, nem adott neki elég esélyt arra, hogy bizonyítson.

József gazda elbúcsúzott Böbétől - Fotók: Sajtóklub

József gazda elbúcsúzott Böbétől – Fotók: Sajtóklub

Szerettem volna Böbével is egy kis időt tölteni, de nem készültem neki semmi komoly dologgal. Nagyon örült, hogy végre szánok rá is egy kis időt, hogy végre beszélgethet velem, mert többször már jelezte, hogy nagyon szívesen.  Éreztem, nagyon szívesen szeretne már velem időt tölteni” – mondta el kamerák előtt József, aki ezután felmászott a kertben álló trambulinra a nővel, hogy kettesben legyenek, aztán hazaküldte.

A gazda azzal indokolta a búcsút, hogy inkább azzal a jelölttel szeretné elmélyíteni az ismerkedést, akivel úgy érzi, hogy komolyabb kapcsolat is lehet közöttük. Ő pedig nem Böbe. 

Az az igazság, hogy tudjuk, most már halad az idő, és kell még több időt töltenem azzal a lánnyal, akit esetleg olyan helyzetbe tettem a fejemben, hogy talán lehetne a szerelmem. Ez nekem nagyon nehéz, nem egyszerű döntés. Tudjuk mindnyájan, hogy miért vagyunk itt, de nem állhat meg, olyan nincsen. Amit vállaltunk, annak haladnia kell tovább is. Úgyhogy nagyon-nagyon fájó szívvel kénytelen voltam meghozni ezt a döntést, hogy innentől én nem fogok ismerkedni veled tovább. Ellenben ez olyan nehéz döntés, de valahogy szerettem volna veled közölni, hogy egy fantasztikus lányt ismertem meg benned. (…) Ha csak veled találkozom, akkor te vagy, és nem tudtalak volna elengedni” – vallotta be Böbének József gazda, aki ekkor már zokogott.

Később, a kamerák előtt tovább ecsetelte a szomorúságát: “Azt éreztem, mintha a szívemből szakítanának ki egy darabot. Úgy éreztem, valami visszafordíthatatlan rosszat csinálok“.

Böbe szerint túl gyors döntést hozott a gazda. “Valahol igazságtalannak tartom ezt a helyzetet, mert egyenértékűek vagyunk, én úgy gondolom, és meg kellett volna, hogy adja a lehetőséget nekem ugyanúgy a beszélgetős randira, mint a másik két hölgynek, de nem jött össze. Én úgy gondolom, hogy József egy elhamarkodott döntést hozott, pont azért, mert nem volt lehetősége arra, hogy velem külön randevúzzon”.

Így már csak az 52 éves gépgyártástechnikus, Kriszti és a 44 éves jógamester, Timi küzd József gazda szívéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top