nlc.hu
Sztárok

Király Viktort betámadták a kommentelők

Betámadták a kommentelők Király Viktort, mert elénekelt egy Azahriah-számot

Az énekesnek muszáj volt magyarázkodnia.

Elképesztő sikereket ér el a fiatal zenész, Baukó Attila, akit ma már leginkább Azahriah néven ismer a világ. November elején Azahriah elindult első európai turnéjára, melyről már korábban tudható volt, minden állomáson telt ház fogadja majd. Nem csak Európában, itthon is hatalmas rajongótábora van, ezért első magyarként háromszor is megtölti a Puskás-Arénát májusban. 

Király Viktor az elmúlt majdnem egy évben a házassága miatt kényszerült magyarázkodásba, most viszont Azahriah elhivatott rajongói támadták be a kommentszekciókban. Az énekes 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, mindig is szeretett feldolgozásokat énekelni, amivel úgy véli, semmi probléma nincsen, hiszen csak azért teszi, mert megtetszik neki egy-két dallam. Ebből eddig sosem volt gondja, de úgy érzi, ha külföldi előadó számát adja elő, az rendben is van, viszont, ha magyarral rukkol elő, azt már nem nézik jó szemmel. 

Király Viktor

Fotó: RTL

„Ha követitek a TikTokomat, akkor szoktam nagyon sokszor feldolgozást énekelni… Mindig úgy fogadjátok, hogy de jó, ez egy feldolgozás, vagy jól éneklem vagy rosszul, de az a lényeg, hogy teljesen tiszta mindenkinek, hogy ez egy feldolgozás. Az a kérdés, ha feldolgozom ugyanezzel a gondolattal, hogy egyszerűen csak szeretem a dalt, felakarom dolgozni, át akarom énekelni kicsit Viktorosan, akkor miért mások a szabályok, hogyha egy magyartól éneklem?! Nekem nem. Tudjátok, miről beszélek, feldolgoztam egy Azahriah-dalt, ami számomra egy nagyon szimpatikus dal. Úgy éreztem, ugyanolyan Viktorosan tudom coverként énekelni… Tele van olyan kommentekkel, hogy versenyt csináltok, kié a jobb… Nem erről szól a cover – magyarázta az énekes, majd hozzátette: – Azok a legjobb kommentek, amikor azt mondják: Viktor, maradj a saját dalaidnál.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top