nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Ezt gondolja Geszti Péter Nagy Feróról

A Beatrice és az Ős-Bikini frontembere sikeres karriert tudhat a háta mögött.

Az Adom a napom mai adásában Nagy Feró a vendég, aki reggel többek között megmutatta az otthonát, majd azt, ahogy unokázik. Az előadó imádja a családját, bármit megtenne értük, még a karrierjét is háttérbe szorítaná, ha arra lenne szükség. Geszti Péter kíváncsi rá, ki lakozik a „nemzet csótánya” mögött. 

Adom a napom Geszti Péter és Nagy Feró

Az X-Faktor 2012-es tehetségkutatója, ahol Geszti Péter és Nagy Feró együtt dolgozott. (Fotó: Nagy Zoltán)

„Amikor elmeséltem a barátaimnak, hogy kiket látok vendégül a műsor második évadában, kik lesznek azok az ismert emberek, akik adják a napjukat, egy névnél mindenki meglepődött. Ugyanannál a névnél. Úgy gondolták ugyanis, hogy ő nem az én világom, és nem is nagyon van mit megbeszélnem vele. Remélem, hogy tévednek. Engem ugyanis nemcsak az érdekel, hogy hogyan telik egy napja az őrbottyáni rockernek, a babos kendős nagypapának, de abban is hiszek, hogy ez az ország jobb és boldogabb hely lesz, ha világok találkoznak, ha leülünk egymással szemben két fotelbe, és azt keressük, ami összeköt minket. Bízom benne, hogy sok ilyen akad majd a nemzet Kossuth-díjas csótányával, Nagy Feróval! Hamarosan kiderül” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top