nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás magánélete

Horváth Tamás fenyegető üzeneteket kapott a párja miatt

Az Adom a napom mai sztárjának kapcsolatát nem nézte jó szemmel a környezete, sőt, meg is fenyegették őt a kedvese miatt.

Horváth Tamás 2017 januárjában vezette oltár elé Péterfi Andreát a Maldív-szigeteken. Gyönyörű feleségét szülővárosában, Dunaújvárosban ismerte meg, ám akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Fél évig titokban találkoztak, mígnem egy sms lebuktatta őket. Ezután az énekes is szakított az akkori párjával, Biával, és Andrea is elköltözött otthonról az akkor hétéves fiával. Azonban Dunaújvárosban, ahol laktak, nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, és nem csak a kettőjük közötti közel 8 év korkülönbség miatt.

„A postaládámba folyamatosan fenyegető leveleket dobálnak be, amelyeken az áll, hogy megkapom a magamét, amiért két családot is tönkretettem. Az emberek, akikkel korábban jóban voltam, nem köszönnek az utcán, elfordulnak tőlem, az is szúrja egyesek szemét, hogy ennyivel idősebb nálam. De nem érdekelnek a rosszakarók, szeretem Andit, és vállalom a kapcsolatunkat ország-világ előtt” – nyilatkozta évekkel ezelőtt az énekes a Blikknek. 

Horváth Tamás

Horváth Tamás

Horváth Tamás és felesége, Andi másodszor is összeházasodtak 2022 év elején a Maldív-szigeteken, ott, ahol először álltak oltár elé. Mindkétszer kettesben utaztak el a külföldi házasságkötésre, és ahogy először, úgy másodjára is a helyiek alkották a násznépet. A páros nemrég az RTL Klub Reggelijében mesélte el, hogy időről időre meg szeretnék erősíteni az egymásnak tett ígéretet, így harmadik esküvőre is sort kerítenek majd.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Horváth Tamás, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top