nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Geszti Péter Horváth Tamásról: „Története nem nélkülözi a drámákat”

Az énekes egyáltalán nem szégyelli a múltját.

Az Adom a napom mai sztárja, Horváth Tamás sohasem tagadta, hol töltötte a gyermekkorát, ahogy azt sem, honnan indult a karrierje. Az élete tele volt küzdelemmel, ám a kitartásának meglett az eredménye: ma Magyarország egyik legsikeresebb férfi előadója. A Sztárban sztár ötödik évadának nyertese ma betekintést enged abba az életbe, amire mindig is vágyott. 

„Mai vendégem surranópályán futott be. A youtube-os zenészgeneráció egyik első fecskéje volt, vele született érzékkel ahhoz, hogy közösséget építsen maga köré. Aztán meghódította a koncertszínpadokat és az olyan hagyományos médiumokat is, mint a televízió. Kisfiús bájával, természetes kedvességével és tehetségével mindig képes volt elnyerni a nézők szimpátiáját. Története azonban nem nélkülözi a drámákat, a fájdalmas mélységeket sem. Érdekelt, hogy hogyan él és hogyan érez egy átlagos keddjén, ezért megkértem, adja nekem a napját. Boldogan adta” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Horváth Tamás

Horváth Tamás (Fotó: TV2)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Horváth Tamás, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top