nlc.hu
Sztárok

Itt indult Horváth Tomi karrierje

Ebben a panelházban indult Horváth Tomi karrierje

Régi emlékeket idézett fel.

Az Adom a napom tegnapi sztárvendége Horváth Tamás volt, aki rögös utat járt be a sikerért. Ő volt az egyike azoknak, akiknek youtube-on indult a pályája, tudatosan épített magának közösséget, majd meghódította az országot. 

Horváth Tamás

Fotó: RTL

A Megasztár 5. évadának győztese sosem titkolta, honnan jött és milyen küzdelmekkel kellett szembenézni. Volt, amikor halálos fenyegetéseket is kapott szíve választottja miatt. Miközben bepillantást engedett a napjába, a stábot elfurikázta arra a helyre, ahol a karrierje indult. 

„Ebben az emeletesben, itt kezdtük el a karrierünket a feleségemmel… – mutatott egy emeletes házra az énekes, majd nosztalgiázott kicsit. – Ott a kis erkélyen írtam a dalokat. Emlékszem, a Beléd estem refrénjét kint írtam az erkélyen 2013-ban. Innen kezdtük, 33 négyzetméteren írtuk a dalokat és költöttem az első videóklipemet. Nem volt rá pénzünk, konkrétan a feleségem fizette ki az operatőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top