nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger és Vajna Tímea

Lebuktak? Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger puszilkodtak – Fotók

Andy Vajna özvegyét félreérthető helyzetben kapták lencsevégre.

A 76 éves Arnold Schwarzenegger körül zajlik az élet: nemrég egy szőke nővel látták csókolózni, most pedig a magyar üzletasszonnyal, Vajna Tímeával hozták össze a külföldi bulvárlapok. Az Amerikába emigrált híresség biciklitúrára indult a hollywoodi világsztárral a kaliforniai Venice Beachen, az együtt töltött órák végén pedig Schwarzenegger csókot nyomott a budai luxusházát áruló Tímea arcára. A 41 éves özvegy a képek alapján boldog volt a kapott puszitól. Kattints ide a fotókért!

Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger

Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger (Fotók: Birton Szabolcs, Getty Images)

A két híresség évek óta ismeri egymást, méghozzá Andy Vajna által. Arnold Schwarzenegger egyébként már tíz éve Heather Milligan fizikoterapeutával él együtt, ám a külföldi lapok szerint egy ideje feltűnő, hogy a sztár körül sokkal fiatalabb lányok tűnek fel. Az eseményre Tímea fekete sportcipőt, fekete cicanadrágot és fekete pulóvert választott.

Így nézett ki évekkel ezelőtt Vajna Tímea

Vajna Tímea
Megnézem
Összes kép (6)

Nem ez az első eset

Múlt hét kedden szintén együtt bringázott Arnold Schwarzenegger Vajna Tímeával Los Angelesben. Íme egy videó kettőjük közös programjáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top