Ifj. Schobert Norbi bevallotta, sok hátránnyal járt Rubint Réka és Schobert Norbert fiának lenni

T. D. | 2023. November 15.
Híres emberek gyermekének lenni nem egyszerű.

Sokan azt gondolják, hogy híres emberek gyermekének lenni egyet jelent azzal, hogy aranyéletük van. A valóságban viszont ez közel sincs így. Ifj. Schobert Norbi sosem tagadta, nem mindig járt előnnyel, hogy Rubint Réka és Schobert Norbi fia. Tavaly, amikor a Farm VIP-ben szerepelt, majd meg is nyerte azt, elmondta, a legfőbb célja az volt, hogy kilépjen szülei árnyékából

Fotó: Trenka Attila

A 18 éves fiatal később arról panaszkodott, milyen nehéz számára a társkeresés, hiszen sok lány csak a hírnévre hajt. Lassan viszont minden a helyére állt. Norbi megtalálta a szerelmet és úgy tűnik, a célját is elérte, miszerint már nem csak szülei fiaként hivatkoznak rá. Többek között erről is beszélt a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában. A műsorvezető Instagram-oldalára töltötte fel a pénteken megjelenő adás előzetesét, amelyben Norbi éppen arról mesél, mennyit csúfolták őt régen az iskolában a súlya miatt. 

„Szóban mindig bántottak, hogy hájpacni meg dagadék, meg hogy mit szólnak ehhez a szüleim… De nem lázadtam a szüleim ellen, ilyenről szó sem volt. Valamiért be nem állt a szám és egyfolytában ettem – magyarázta Norbi, akitől Hajdú azt is megkérdezte, általános iskolás korában milyen volt Rubint Réka és Schobert Norbert gyermekének lenni. – Fú, nagyon sok hátránnyal járt…”

Norbi hozzátette, előnye akkoriban még nem is volt. 

Exit mobile version